Πήγαινε στο περιεχόμενο
AETOS™

Αγγουράκια τουρσί

Recommended Posts

image.jpg

hellen10.gif

Υλικά Συνταγής

Αγγουράκια 2 κιλά λεπτά Σκόρδο 3 σκελίδες κομμένες στα δύο Άνιθο μισό ματσάκι Ξύδι 1 1/2 φλυτζάνι καφέ Ρεβύθια 4 - 5 Αλάτι Νερό

Εκτέλεση Συνταγής

Σε ένα γυάλινο βάζο τοποθετούμε τα αγγουράκια σχεδόν στριμωχτά . (Αν είναι πλαγίως το βάζο τοποθετούνται πιο εύκολα) . Στην συνέχεια βάζουμε τα σκόρδα , τα ρεβύθια , το άνιθο και το ξύδι. Σε κάθε ποτήρι νερού βάζουμε 1 κουταλιά γλυκού αλάτι, μέχρι να γεμίσει όλο το βάζο (όσα ποτήρια νερό χρειαστεί για να γεμίσει) .Γεμίζουμε το βάζο και τέλος το σκεπάζουμε με άνιθο και το κλείνουμε. Όταν αλλάξουν χρώμα τα αγγουράκια είναι έτοιμα και τότε βάζουμε το βάζο στο ψυγείο. Αν θέλουμε βάζουμε ενδιάμεσα στα αγγουράκια και ψιλοκομμένα καρότα.

 

Πηγή:  Sidagi

Share this post


Link to post
Δημοσίευση σε άλλες σελίδες

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Σχολιάστε στο θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Φορτώνει...

ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΟ HELLENISM.NET!

Εάν σας ενδιαφέρει να γίνετε ενεργό μέλος του Hellenism.Net σαν moderator στο forum, ή αν σας ενδιαφέρει να γράφετε άρθρα/κείμενα στους λογαριασμούς Facebook, Twitter και Google+ του Hellenism.Net, ή αν ασχολείστε με προγραμματισμό ιστοσελίδων, τότε επικοινωνήστε μαζί μας!

Χρειαζόμαστε εθελοντές για να κρατησουμε το  Hellenism.Net ζωντανό!

Follow us

Hellenism.Net Facebook Feed

×
×
  • Create New...