Πήγαινε στο περιεχόμενο
AETOS™

Μακαρονάκι και μοσχάρι στην κατσαρόλα

Recommended Posts

1439205815-recimage.jpg

hellen10.gif

Υλικά Συνταγής (4 μερίδες)

500 γρ. άπαχο μοσχάρι
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κουταλιά ηλιέλαιο
1 κουταλάκι ρίγανη
170 ml τοματοπολτός χωρίς αλάτι διαλυμένος σε 1 φλιτζάνι νερό
225 γρ μακαρονάκι
1/8 κουταλάκι κύμινο (προαιρετικό)

Εκτέλεση Συνταγής

1. Μαγειρεύουμε το κρέας σε μέτρια φωτιά, κομματιάζοντάς το με το πιρούνι, μέχρι να χάσει τελείως το κόκκινο χρώμα του. Στραγγίζουμε τα λίπη, απλώνοντάς το πάνω σε χαρτί κουζίνας
2. Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο λάδι μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε τη ρίγανη, τον τοματοπολτό και νερό και τα ανακατεύομε για να αναμιχθούν. Προσθέτουμε το μαγειρεμένο κρέας.
3. Στο μεταξύ βράζουμε χωρίς αλάτι το ζυμαρικό και το στραγγίζουμε. Το αναμιγνύουμε με τη σάλτσα κρέατος και σερβίρουμε.

Να Σημειωθεί 'Οτι Ενδέχεται Κάποια Φωτογραφία Να Διαφέρει Από Τήν Πραγματική.

Καλή Σας Όρεξη!!

Πηγή:  Sidagi

Share this post


Link to post
Δημοσίευση σε άλλες σελίδες

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Σχολιάστε στο θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Φορτώνει...

ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΟ HELLENISM.NET!

Εάν σας ενδιαφέρει να γίνετε ενεργό μέλος του Hellenism.Net σαν moderator στο forum, ή αν σας ενδιαφέρει να γράφετε άρθρα/κείμενα στους λογαριασμούς Facebook, Twitter και Google+ του Hellenism.Net, ή αν ασχολείστε με προγραμματισμό ιστοσελίδων, τότε επικοινωνήστε μαζί μας!

Χρειαζόμαστε εθελοντές για να κρατησουμε το  Hellenism.Net ζωντανό!

Follow us

Hellenism.Net Facebook Feed

×
×
  • Create New...