Πήγαινε στο περιεχόμενο
AETOS™

Σπαγγέτι με σκορδόλαδο και αχινούς

Recommended Posts

1432642214-recimage.jpg

hellen10.gif

Υλικά Συνταγής (4-6 μερίδες)

500 γρ. σπαγγέτι
2-3 σακούλες μεγάλες αχινοί φρέσκοι
2-3 πεπεροντσίνια κόκκινα ξηρά
4 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε λεπτές φέτες
1 φλιτζ. λευκό ξηρό κρασί
5 κουταλιές ελαιόλαδο

Εκτέλεση Συνταγής

1. Καθαρίζουμε τους αχινούς κρατώντας μόνο το εσωτερικό τους (τα αβγά).
2. Βράζουμε και στραγγίζουμε τα σπαγγέτι.
3. Στο μεταξύ ετοιμάζουμε σάλτσα ζεσταίνοντας το λάδι σε ένα τηγάνι, όπου τηγανίζουμε τα πεπεροντσίνια και το σκόρδο μέχρι να ροδίσει. Το σβήνουμε με το κρασί και χαμηλώνουμε τη φωτιά αφήνοντάς το να σιγοβράσει για 7-10 λεπτά. Βγάζουμε και πετάμε τα πεπεροντσίνια.
4. Αναμιγνύουμε τη σάλτσα με τα σπαγγέτι, τα οποία στη συνέχεια περιχύνουμε με το ωμό περιεχόμενο των αχινών και ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

Καλή Σας Όρεξη!!


Πηγή:  Sidagi

Share this post


Link to post
Δημοσίευση σε άλλες σελίδες

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Σχολιάστε στο θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Φορτώνει...

ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΟ HELLENISM.NET!

Εάν σας ενδιαφέρει να γίνετε ενεργό μέλος του Hellenism.Net σαν moderator στο forum, ή αν σας ενδιαφέρει να γράφετε άρθρα/κείμενα στους λογαριασμούς Facebook, Twitter και Google+ του Hellenism.Net, ή αν ασχολείστε με προγραμματισμό ιστοσελίδων, τότε επικοινωνήστε μαζί μας!

Χρειαζόμαστε εθελοντές για να κρατησουμε το  Hellenism.Net ζωντανό!

Follow us

Hellenism.Net Facebook Feed

×
×
  • Create New...