Πήγαινε στο περιεχόμενο
AETOS™

Τραγανά μπουτάκια κοτόπουλου

Recommended Posts

kotopoulo-pane.jpg

hellen10.gif

Υλικά Συνταγής

4 μπουτάκια κοτόπουλου 300 γρ. φρυγανιά τριμμένη Λάδι για το τηγάνισμα : 400 ml ηλιέλαιο 2 αυγά χτυπημένα Αλεύρι Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση Συνταγής

1-Βράζουμε καλά τα μπουτάκια του κοτόπουλου για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, τα στραγγίζουμε και τα τοποθετούμε πάνω σε απορριοφητικό χαρτί. 2-Βάζουμε τα καρυκεύματα και το αλατοπίπερο και τα αλείφουμε με τη μουστάρδα. Τα αλευρώνουμε και τα βουτάμε στο χτυπημένο αυγό. 3-Τέλος, τα παναρουμε με τη φρυγανιά και τα τηγανίζουμε σε δυνατή θερμοκρασία μέχρι να κάνουν τραγανή κρούστα

Tip: Μπορούμε να προσθέσουμε στο βράσιμο ένα ένα κύβο ζωμό κότας για πλουσιότερη γεύση. Για ακόμα πιο τραγανή κρούστα μπορούμε να τα διπλο-πανάρουμε


Πηγή:  Sidagi

Share this post


Link to post
Δημοσίευση σε άλλες σελίδες

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Σχολιάστε στο θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Φορτώνει...

ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΟ HELLENISM.NET!

Εάν σας ενδιαφέρει να γίνετε ενεργό μέλος του Hellenism.Net σαν moderator στο forum, ή αν σας ενδιαφέρει να γράφετε άρθρα/κείμενα στους λογαριασμούς Facebook, Twitter και Google+ του Hellenism.Net, ή αν ασχολείστε με προγραμματισμό ιστοσελίδων, τότε επικοινωνήστε μαζί μας!

Χρειαζόμαστε εθελοντές για να κρατησουμε το  Hellenism.Net ζωντανό!

Follow us

Hellenism.Net Facebook Feed

×
×
  • Create New...