Πήγαινε στο περιεχόμενο
AETOS™

Μους λευκής σοκολάτας με βύσσινο

Recommended Posts

image.jpg

lamkt10.png

Υλικά Συνταγής

250 γρ. λευκή σοκολάτα

4 κρόκους αυγών

½ φλιτζάνι ζάχαρη

6 φύλλα ζελατίνας( 10 γρ.)

1 κουταλιά λικέρ Amaretto

3 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος

1 φλιτζάνι γλυκό βύσσινο

Εκτέλεση Συνταγής

Χτυπάτε τους κρόκους στο μπολ του μίξερ σε δυνατή ταχύτητα. Προσθέτετε τη ζάχαρη, ανακατεύετε, ρίχνετε το μείγμα σε ένα μεταλλικό μπολ και το βάζετε σε μπεν μαρί. Ανακατεύετε μέχρι να ζεσταθεί και να φουσκώσει.

Μουσκεύετε τα φύλλα ζελατίνας σε κρύο νερό, τα στύβετε, τα ρίχενετ στοςυ κρόκους και ανακατεύετε. Προσθέτετε  το λικέρ και τη σοκολάτα, αφού τη λιώσετε σε μπεν μαρί. Χτυπάτε στο μπολ του μίξερ την κρέμα γάλακτος σε σφιχτή κρέμα και ρίχνετε το μείγμα σοκολάτας λίγο λίγο.

Στρώνετε με μεμβράνη μια μακρόστενη φόρμα και ρίχνετε τη μισή μους. Απλώνετε τα βύσσινα και στρώνετε την υπόλοιπη μους. Αφήνετε τη φόρμα στο ψυγείο για 3 ώρες. Αναποδογυρίζετε τη φόρμα σε μια μακρόστενη πιατέλα, αφαιρείτε τη μεμβράνη και σερβίρετε.


Πηγή:  Sidagi

Share this post


Link to post
Δημοσίευση σε άλλες σελίδες

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Σχολιάστε στο θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Φορτώνει...

ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΟ HELLENISM.NET!

Εάν σας ενδιαφέρει να γίνετε ενεργό μέλος του Hellenism.Net σαν moderator στο forum, ή αν σας ενδιαφέρει να γράφετε άρθρα/κείμενα στους λογαριασμούς Facebook, Twitter και Google+ του Hellenism.Net, ή αν ασχολείστε με προγραμματισμό ιστοσελίδων, τότε επικοινωνήστε μαζί μας!

Χρειαζόμαστε εθελοντές για να κρατησουμε το  Hellenism.Net ζωντανό!

Follow us

Hellenism.Net Facebook Feed

×
×
  • Create New...