Πήγαινε στο περιεχόμενο
AETOS™

Basket League: «Διπλό» και πρώτη νίκη στο Top 6 για τον Άρη, 82-75 το Περιστέρι

Recommended Posts

dgfesg34g34g34.jpg

aetos10.png

Με εξαίρεση τη δεύτερη περίοδο, ο Άρης ήταν ανώτερος στο υπόλοιπο της αναμέτρησης και πανηγύρισε στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» την πρώτη νίκη του στο Top 6 της Basket League, απέναντι στο Περιστέρι, το οποίο είχε το… μυαλό του στην κρίσιμη αναμέτρηση με την Τέλεκομ στη Βόννη (16/4), για την πρόκρισή του στο φάιναλ φορ του Basketball Champions League.

Με το «διπλό», για την 3η αγωνιστική της Β’ φάσης, οι Θεσσαλονικείς βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 13-12 και παρέμειναν στην 5η θέση, ενώ οι «κυανοκίτρινοι» υποχώρησαν στο 16-9 στην 3η θέση.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ο Ίσμαελ Σανόγκο με 16 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ από το Περιστέρι των μόλις 3/15 τριποντων πάλεψαν οι Τζο Ράγκλαντ και Ελάιτζα Μήτρου-Λονγκ, οι οποίοι σημείωσαν από 12 πόντους.

Η επιθετική γραμμή του Άρη, φανέρωσε με το… καλησπέρα τις διαθέσεις της και οι Θεσσαλονικείς όχι μόνο αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους, αλλά έκλεισαν την πρώτη περίοδο στο +13 (14-27). Το Περιστέρι ενεργοποίησε άμυνα και επίθεση στη δεύτερη, απάντησε με επιμέρους σκορ 26-10 για το… προσπέρασμα στο 20΄ (40-37), αλλά μέχρι εκεί…

Με πρωταγωνιστή τον Μπλούμπεργκς από την περιφέρεια, ο Άρης ανέβασε και πάλι την παραγωγικότητα του και το φινάλε της τρίτης περιόδου τον βρήκε στον +3 (57-60), ενώ χωρίς να χάσει τη διάρκεια του σε άμυνα και επίθεση, εξασφάλισε στο 32΄ μία διψήφια διαφορα (57-67). Οι γηπεδούχοι έβγαλαν και πάλι αντίδραση, μείωσαν στο 39΄ σε 73-75, αλλά ένα αντιαθλητικό του Τόμπσον έστειλε τον Σανόγκο στη γραμμή των βολών, δίνοντας και πάλι «ανάσα» στον Άρη, πριν ο Κατσίβελης με… τετράποντο (τρίποντο και φάουλ στα 33.3΄΄ για τη λήξη) σφραγίσει το «διπλό».

Τα δεκάλεπτα: 14-27, 40-37, 57-60, 75-82.

Περιστέρι (Βασίλης Σπανούλης): Μήτρου-Λονγκ 12, Ράγκλαντ 10, Ντάνγκουμπιτς 12 (2), Τόμπσον 2, Χουγκάζ 4, Ξανθόπουλος 2, Λοβ 10, Πουλιανίτης, Κασελάκης 10, Ρένφρο 6, Γουίλιαμς 5 (1), Ζούγρης 2.

Άρης (Γιάννης Καστρίτης): Σανόγκο 14, Τολιόπουλος 8 (1), Μπολούμπεργκς 16 (4), Μποχωρίδης 3 (1), Χάρελ 10, Σλαφτσάκης, Σταρκ 12 (1), Κατσίβελης 8 (2), Περσίδης, Ντε Σόουζα 9, Καλόγηρος, Ριντ 2.


Πηγή: Sport24

Share this post


Link to post
Δημοσίευση σε άλλες σελίδες

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Σχολιάστε στο θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Φορτώνει...

ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΟ HELLENISM.NET!

Εάν σας ενδιαφέρει να γίνετε ενεργό μέλος του Hellenism.Net σαν moderator στο forum, ή αν σας ενδιαφέρει να γράφετε άρθρα/κείμενα στους λογαριασμούς Facebook, Twitter και Google+ του Hellenism.Net, ή αν ασχολείστε με προγραμματισμό ιστοσελίδων, τότε επικοινωνήστε μαζί μας!

Χρειαζόμαστε εθελοντές για να κρατησουμε το  Hellenism.Net ζωντανό!

Follow us

Hellenism.Net Facebook Feed

×
×
  • Create New...