Πήγαινε στο περιεχόμενο
AETOS™

Γιαννακόπουλος: «Το τέλος της χρονιάς θα μας βρει με ευρωπαϊκό και πρωτάθλημα»

Recommended Posts

JVKNr0P.jpg

aetos10.png

H KAE Παναθηναϊκός AKTOR πραγματοποίησε την Δευτέρα (4/3) την καθιερωμένη κοπή της πίτας για τη νέα χρονιά, η οποία είχε αναβληθεί έπειτα από αίτημα του Εργκίν Αταμάν μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Άρη, καθώς ο Τούρκος τεχνικός την είχε αντικαταστήσει με… προπόνηση.

Όπως συνηθίζει, ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων», Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έκανε μια ομιλία κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στην οποία αναφέρθηκε στο ΟΑΚΑ, στη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας του Αταμάν, αλλά και στους τίτλους που περιμένει να κατακτήσει ο σύλλογος μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αρχικά, μίλησε για τα έργα που έχουν γίνει στο ΟΑΚΑ αλλά και γι’ αυτά που αναμένεται να γίνουν. «Πριν από 10-15 μέρες μας παρουσιάστηκε η ολοκληρωτική μελέτη, από εταιρεία που θα αναλάβει το κομμάτι της αλλαγής του ΟΑΚΑ. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό που θα δούμε από του χρόνου δεν θα το έχουμε ξαναδεί στην Ευρώπη, ίσως και ούτε στην άλλη πλευρά του ωκεανού», είπε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια, δεν παρέλειψε να σχολιάσει την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη. «Η μεγαλύτερη επιτυχία του κ. Αταμάν και όλης της ομάδας δεν είναι πως είμαστε τρίτοι στην Ευρωλίγκα και πρώτοι στο Πρωτάθλημα, αλλά πως κανείς δεν θεωρεί επιτυχία όλα όσα έχουμε πετύχει μέχρι τώρα. Όλοι λένε για Final Four, όλοι θέλουν το έβδομο, όλοι θέλουν το πρωτάθλημα. Αυτή είναι η μεγάλη επιτυχία του Παναθηναϊκού. Γιατί εμείς θέλαμε να επαναφέρουμε την κανονικότητα, να ξαναγίνει ανταγωνιστικός. Και να αγκαλιάσει ο κόσμος την ομάδα, όπως έγινε», είπε συγκεκριμένα και πρόσθεσε:

«Όταν βλέπεις μια ομάδα να παίζει όπως έπαιξε στη Μαδρίτη… Αρχικά να πω ότι για εμένα η καλύτερη ομάδα στην ιστορία ήταν η Μακάμπι του Γκέρσον, μετά η Γιουγκοπλάστικα και μετά ο Παναθηναϊκός του 2009. Ο Παναθηναϊκός της Μαδρίτης θα τις κέρδιζε όλες. Αυτό σημαίνει πως ο πήχης πήγε πάνω και το τέλος της χρονιάς θα μας βρει με ευρωπαϊκό και πρωτάθλημα. Σαν μία οικογένεια θα μπορέσουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος του δρόμου. Μέχρι τέλους».


Πηγή: Sport24

Share this post


Link to post
Δημοσίευση σε άλλες σελίδες

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Σχολιάστε στο θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Φορτώνει...

ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΟ HELLENISM.NET!

Εάν σας ενδιαφέρει να γίνετε ενεργό μέλος του Hellenism.Net σαν moderator στο forum, ή αν σας ενδιαφέρει να γράφετε άρθρα/κείμενα στους λογαριασμούς Facebook, Twitter και Google+ του Hellenism.Net, ή αν ασχολείστε με προγραμματισμό ιστοσελίδων, τότε επικοινωνήστε μαζί μας!

Χρειαζόμαστε εθελοντές για να κρατησουμε το  Hellenism.Net ζωντανό!

Follow us

Hellenism.Net Facebook Feed

×
×
  • Create New...