Πήγαινε στο περιεχόμενο
AETOS™

Πατζαροσαλάτα

Recommended Posts

image.jpg

hellen10.gif

Υλικά Συνταγής

Πατζάρια 1 κιλό μόνο τα στρογγυλά Μαγιονέζα 300 γρ Γιαούρτι στραγγιστό 300 γρ Σκόρδο 5 σκελίδες Αλάτι - πιπέρι Καρύδια 100 γρ (προαιρετικά)

Εκτέλεση Συνταγής

Καθαρίζουμε, πλένουμε και βράζουμε τα πατζάρια για 20 λεπτά (σε χύτρα ταχύτητος) ή 45 λεπτά σε κατσαρόλα. Τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά και τα κόβουμε σε μεγάλα κυβάκια. Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, την μαγιονέζα, το σκόρδο ψιλοκομμένο, τα καρύδια και το αλατοπίπερο. Ρίχνουμε μέσα τα πατζάρια και τα ανακατεύουμε απαλά. Τα βάζουμε στο ψυγείο και τα σερβίρουμε δροσερά.


Πηγή:  Sidagi

Share this post


Link to post
Δημοσίευση σε άλλες σελίδες

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Σχολιάστε στο θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Φορτώνει...

ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΟ HELLENISM.NET!

Εάν σας ενδιαφέρει να γίνετε ενεργό μέλος του Hellenism.Net σαν moderator στο forum, ή αν σας ενδιαφέρει να γράφετε άρθρα/κείμενα στους λογαριασμούς Facebook, Twitter και Google+ του Hellenism.Net, ή αν ασχολείστε με προγραμματισμό ιστοσελίδων, τότε επικοινωνήστε μαζί μας!

Χρειαζόμαστε εθελοντές για να κρατησουμε το  Hellenism.Net ζωντανό!

Follow us

Hellenism.Net Facebook Feed

×
×
  • Create New...