Πήγαινε στο περιεχόμενο
AETOS™

Κουρτουά: «Δεν θα είμαι στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα»

Recommended Posts

rgeg42c.jpg

hellen12.gif

Ο Τιμπό Κουρτουά δεν θα είναι με το Βέλγιο στο Euro 2024 στη Γερμανία. Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης εξήγησε ότι θα απουσιάσει λόγω του τραυματισμού στο γόνατο από τον οποίο αναρρώνει:

«Δεν θα πάω στο επόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα λόγω τραυματισμού. Πρέπει να ανακάμψω εκατό τοις εκατό και είναι καλύτερα να μην ορίσω ημερομηνία ανάκαμψης ή στόχους. Αν όλα πάνε καλά, θα μπορούσα να παίξω τον Μάιο, αλλά είναι λίγος χρόνος για να αντιμετωπίσω ένα μεγάλο τουρνουά με την εθνική ομάδα», είπε σε συνέντευξή του στο βελγικό μέσο «Sporza».

«Πιστεύω ότι είναι καλύτερα να προσφέρω αμέσως αυτήν την αλήθεια στην εθνική ομάδα. Θα είμαι ένα επιπλέον στήριγμα τον Ιούνιο. Ελπίζουμε να κατακτήσουμε έναν ευρωπαϊκό τίτλο», πρόσθεσε ο Κουρτουά.

«Όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, ακόμη και λίγο καλύτερα από το αναμενόμενο. Για παράδειγμα, κανονικά θα μπορούσα να ξεκινήσω το περπάτημα μόνο στους τέσσερις μήνες, αλλά το κάνω ήδη εδώ και μια εβδομάδα. Έλαβα πολλά μηνύματα από άλλους παίκτες που είχαν τον ίδιο τραυματισμό, τον Ασένσιο, τον Φαλκάο και τον Ογιαρθαμπάλ. Όλοι λένε ότι χρειάζονται 9 έως 10 μήνες για να επιστρέψεις στο μέγιστο επίπεδο», συμπλήρωσε και συνέχισε:

«Ξέρετε, στη Μαδρίτη νιώθω ότι λαμβάνω τον σεβασμό όλων στον σύλλογο. Δεν το βιώνω αυτό με το Βέλγιο. Εκείνη την εβδομάδα τον Μάρτιο, έκανα κάποια εξερεύνηση για να δω τι συνέβαινε. Το Σάββατο του αγώνα με την Αυστρία, λίγες ώρες πριν την έναρξη, ο Τεντέσκο κάλεσε τον Λουκάκου και εμένα. Όταν είπε ότι ο Ρομέλου ήταν αρχηγός απέναντι στην Αυστρία και εγώ ήμουν αρχηγός απέναντι στην Εσθονία την Τρίτη, κάτι έσπασε μέσα μου. Δεν δούλευε πια. Το γεγονός ότι δεν ένιωθα πλέον την εκτίμηση της ομοσπονδίας ή του προπονητή έκανε κάτι να εκραγεί μέσα μου», είπε ο Κουρτουά.


Πηγή: Sport-Fm

Share this post


Link to post
Δημοσίευση σε άλλες σελίδες

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Σχολιάστε στο θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Φορτώνει...

ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΟ HELLENISM.NET!

Εάν σας ενδιαφέρει να γίνετε ενεργό μέλος του Hellenism.Net σαν moderator στο forum, ή αν σας ενδιαφέρει να γράφετε άρθρα/κείμενα στους λογαριασμούς Facebook, Twitter και Google+ του Hellenism.Net, ή αν ασχολείστε με προγραμματισμό ιστοσελίδων, τότε επικοινωνήστε μαζί μας!

Χρειαζόμαστε εθελοντές για να κρατησουμε το  Hellenism.Net ζωντανό!

Follow us

Hellenism.Net Facebook Feed

×
×
  • Create New...