Πήγαινε στο περιεχόμενο
AETOS™

Πιείτε αυτά τα ροφήματα εάν φάγατε περισσότερο τις γιορτές

Recommended Posts

thumbnail.jpg

hellen10.png

Τα Χριστούγεννα είναι σχεδόν αδύνατο να αντισταθείτε στα γεμάτα με φαγητό τραπέζια που περιμένουμε πώς και πώς. Αν το παρακάνατε, λοιπόν, μην το μετανιώνετε. Βάλτε ένα φρένο στις ατασθαλίες, πείτε από μέσα σας «ότι έφαγα, έφαγα» και πιείτε άφθονα υγρά για να αποτοξινωθείτε.

Οι παρακάτω χυμοί είναι  ευχάριστοι στην γεύση και ιδανικοί για να τους πιείτε αν θέλετε να φύγει από πάνω σας το φούσκωμα των γιορτών.

Πράσινο τσάι

Το τσάι μέντας ή πιπερόριζας αποτελεί ένα φυσικό αντιοξειδωτικό και σε βοηθάει να ηρεμήσεις. Αυτές είναι άλλωστε η αιτία για την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Ταυτόχρονα, το πράσινο τσάι, εφόσον το επιλέξεις, βελτιώνει το μεταβολισμό σου ενώ το τσάι μέντας είναι καλό για την πέψη.

Χυμός ανανά

Ο ανανάς περιέχει πολλές βιταμίνες και ένζυμα, όπως η βρωμελίνη που περιέχει φυσικά αντιφλεγμονώδη βελτιώνοντας την λειτουργία της πέψης. Ταυτόχρονα, ο ανανάς περιέχει θιαμίνη (ένας τύπος βιταμίνης Β) που τονώνει το μεταβολισμό και βοηθά το σώμα να μετατρέψει τους υδατάνθρακες σε ενέργεια κι όχι σε λίπος!

Σπιτική λεμονάδα (ή καλύτερα χυμός με λεμόνι)

Αν θέλετε να αποφύγετε τη ζάχαρη, τότε ο χυμός με λεμόνι είναι μία καλή επιλογή. Συγκεκριμένα, τα λεμόνια είναι σπουδαία πηγή κιτρικού οξέος, καλίου, μαγνησίου και φωσφόρου. Πίνοντας νερό με φρέσκο χυμό λεμονιού (κρύο ή χλιαρό), το σώμα απαλλάσσεται από τις τοξίνες και η πέψη ευνοείται. Ξεκίνα την ημέρα σου με ένα ποτήρι νερό με λεμόνι!

Χυμός Καρότο

Πέραν των βιταμινών C και A, o χυμός καρότου περιέχει καροτίνη που με την αντιοξειδωτική της δράση, επιδιορθώνει τα κουρασμένα κύτταρα. Ταυτόχρονα, ο χυμός καρότου είναι διουρητικός και μειώνει το φούσκωμα από την κατακράτηση υγρών. Το καλύτερο: ο χυμός από καρότο είναι φτωχός, φτωχότατος σε θερμίδες.


Πηγή:  NeaDiatrofis

Share this post


Link to post
Δημοσίευση σε άλλες σελίδες

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Σχολιάστε στο θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Φορτώνει...

ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΟ HELLENISM.NET!

Εάν σας ενδιαφέρει να γίνετε ενεργό μέλος του Hellenism.Net σαν moderator στο forum, ή αν σας ενδιαφέρει να γράφετε άρθρα/κείμενα στους λογαριασμούς Facebook, Twitter και Google+ του Hellenism.Net, ή αν ασχολείστε με προγραμματισμό ιστοσελίδων, τότε επικοινωνήστε μαζί μας!

Χρειαζόμαστε εθελοντές για να κρατησουμε το  Hellenism.Net ζωντανό!

Follow us

Hellenism.Net Facebook Feed

×
×
  • Create New...