Πήγαινε στο περιεχόμενο
AETOS™

Η Novo Nordisk επενδύει στην επέκταση των εγκαταστάσεων παραγωγής της

Recommended Posts

novo-782x440-1.jpg

hellen10.png

Η Novo Nordisk ανακοίνωσε τα σχέδιά της για την επένδυση περισσότερων από 42 δισεκατομμυρίων κορωνών Δανίας το 20231 για την επέκταση των υπαρχουσών εγκαταστάσεων παραγωγής στο Kalundborg της Δανίας, για το τρέχον και μελλοντικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων της στις σοβαρές χρόνιες νόσους.

Η επένδυση συνοδεύει τα 100α γενέθλια από την ίδρυση της Novo Nordisk στη Δανία, στην οποία εξακολουθεί να απασχολεί σήμερα περισσότερους από 23.000 υπαλλήλους. Οι περισσότεροι από αυτούς τους υπαλλήλους δουλεύουν σε κέντρα παραγωγής.

Η επένδυση θα δημιουργήσει επιπλέον δυνατότητες στο σύνολο της παγκόσμιας αλυσίδας αξίας από την παρασκευή δραστικών φαρμακευτικών συστατικών (API) έως τη συσκευασία, με το μεγαλύτερο ποσό να επενδύεται στα δραστικά φαρμακευτικά συστατικά (API). Η νέα εγκατάσταση δραστικών φαρμακευτικών συστατικών (API) θα σχεδιαστεί ως πολυπροϊοντική εγκατάσταση με ευελιξία για τη συμπερίληψη τρεχουσών και μελλοντικών διαδικασιών. Η επένδυση, η οποία περιλαμβάνει προϊόντα GLP-1, θα ενισχύσει την ικανότητα της Novo Nordisk να ικανοποιήσει τις ανάγκες της μελλοντικής αγοράς.

«Η σημαντική επένδυση που ανακοινώθηκε σήμερα επιβεβαιώνει τη σημασία της χρήσης των υφιστάμενων κέντρων μας, συμπεριλαμβανομένων αυτών στη Δανία, ως θεμέλιους λίθους όχι μόνο για την ανάπτυξη που βλέπουμε αλλά και για την ταχύτερη δυνατή επέκτασή μας χρησιμοποιώντας όλες τις υποδομές, τη γνώση και τις δεξιότητες που ήδη έχουμε», δήλωσε ο Henrik Wulff, Executive Vice President, Product Supply, Quality & IT, Novo Nordisk. «Οι συνεχείς επενδύσεις μας στη παγκόσμια προοπτική της εγκατάστασης καταδεικνύουν την εμπιστοσύνη μας στο τρέχον και το μελλοντικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας και τη σχέση τους με τα άτομα που ζουν με σοβαρές χρόνιες νόσους.»

Η νέα εγκατάσταση δραστικών φαρμακευτικών συστατικών (API) θα έχει αποτύπωμα 170.000 m2. Θα σχεδιαστεί ως πολυπροϊοντική εγκατάσταση με ευελιξία για τη συμπερίληψη μελλοντικών διαδικασιών και την επίδειξη τεχνολογίας αιχμής και περιβάλλοντος εργασίας. Ως μελλοντική και αποτελεσματική ως προς το κόστος εγκατάσταση, η κατασκευή θα εστιάσει στην παροχή της καλύτερης δυνατής ποιότητας στους ασθενείς παγκοσμίως με αποδοτικό και περιβαλλοντικά βιώσιμο τρόπο.2

Τα έργα κατασκευής θα οριστικοποιούνται σταδιακά από τα τέλη του 2025 έως το 2029. Τα έργα αναμένεται να δημιουργήσουν κατά την ολοκλήρωση της κατασκευής τους 800 νέες θέσεις εργασίας στις εγκαταστάσεις, οι οποίες θα είναι πλήρως εξοπλισμένες. Κατά τη διάρκεια της φάσης κατασκευής, θα απασχοληθούν έως 3.000 εξωτερικοί υπάλληλοι.

Κατά τα τελευταία δύο χρόνια, η Novo Nordisk έχει ανακοινώνει την επένδυση 40 δισεκατομμυρίων κορωνών Δανίας στην παραγωγή στη Δανία. Η Novo Nordisk έχει προσθέσει, επίσης, περίπου 1.100 υπαλλήλους στην παραγωγή σε σχέση με αυτές τις επενδύσεις. Νωρίτερα φέτος, η Novo Nordisk επιβεβαίωσε ότι περιμένει τις εγκρίσεις του νέου κέντρου παραγωγής στο Funen της Δανίας.


Πηγή:  NeaDiatrofis

Share this post


Link to post
Δημοσίευση σε άλλες σελίδες

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Σχολιάστε στο θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Φορτώνει...

ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΟ HELLENISM.NET!

Εάν σας ενδιαφέρει να γίνετε ενεργό μέλος του Hellenism.Net σαν moderator στο forum, ή αν σας ενδιαφέρει να γράφετε άρθρα/κείμενα στους λογαριασμούς Facebook, Twitter και Google+ του Hellenism.Net, ή αν ασχολείστε με προγραμματισμό ιστοσελίδων, τότε επικοινωνήστε μαζί μας!

Χρειαζόμαστε εθελοντές για να κρατησουμε το  Hellenism.Net ζωντανό!

Follow us

Hellenism.Net Facebook Feed

×
×
  • Create New...