Πήγαινε στο περιεχόμενο
Guest pano_s

Ελληνική τηλεόραση έξω από την Ελλάδα

Recommended Posts

Guest pano_s

Χαίρετε!

 

Είμαι ο Πάνος και πρόσφατα μετακόμισα στο Σύδνεϋ στην Αυστραλία. Σαν νέος εδώ  πέρα δεν έχω και πολλές παρέες kαι αρχίζει να μου λείπει λίγο το σπίτι και η Ελλάδα. Βλέποντας τηλεόραση τα νιώθω λίγο πιο κοντά αλλά εδώ δεν πιάνουν τα δικά μας τα κανάλια.Ένας φίλος μου από την Αμερική ώμος μου λέει ότι βλέπει ελληνικά κανάλια και πολλά άλλα (αγγλικά, ευρωπαϊκά κτλ.). Τα βλέπει από ένα πακέτο το "easybox iptv". Το έψαξα λίγο και είδα ότι πήγαινε καλά στο Amazon.  Οι χρήστες έλεγαν καλά λόγια, αλλά θέλω να ακούσω από έλληνες. Το χρησιμοποιεί κάποιος άλλος αυτό και είναι όντος καλό;  Τι άλλο προτείνετε;

Share this post


Link to post
Δημοσίευση σε άλλες σελίδες

Γεια σου Πανο. Δεν εχω ακουσει ποτε αυτο το Easybox. Εδω στον Καναδα που ειμαι εδω χρησιμοποιειται πολυ το Greek IPTV. Ψαξε το λιγο κι αυτο αν σε ενδιαφερει.

Το χρησιμοποιουσα κι εγω μεχρι πριν 1-2 χρονια αλλά δεν το χρησιμοποιω πια μιας και σχεδον ποτε δεν εβλεπα τιποτε απο τα Ελληνικα καναλια, εκτος απο ποδοσφαιρο.

 

Υπαρχουν κι αλλα φυσικα εκτος απο αυτα τα δυο. Εδω στον Καναδα εχουμε κι ενα καλωδιακο καναλι, το Odyssey TV το οποιο κυριως αναμεταδιδει το προγραμμα του Αντ1 συν καποια δικα του προγραμματα. Ειμαι σιγουρος οτι θα υπαρχει κατι παρομοιο και στην Αυστραλια.

Share this post


Link to post
Δημοσίευση σε άλλες σελίδες
Guest HappyAsHellas

Εάν έχετε ένα ανδροειδές κουτί ή έναν υπολογιστή και τη χρήση Kodi μπορείτε να πάρετε Ελληνική τηλεόραση ως add on ή να κατεβάσετε. Πολλά από τα κανάλια και προβολή ταινιών στα ελληνικά.

Share this post


Link to post
Δημοσίευση σε άλλες σελίδες

Σωστος.

 

Εαν εχεις εμπειρια πως να το κανεις αυτο μπορεις να βαλεις οδηγιες βημα προς βημα για οσους δεν ξερουν πως να βαλουν το Kodi?

Share this post


Link to post
Δημοσίευση σε άλλες σελίδες
Guest HappyAsHellas

If you are buying an android box it will come with kodi already loaded.

If you want kodi on your computer, visit www.kodi.tv and go to the downloads page. All downloads are free for whatever operating system you are using.

Once you have kodi installed, it is just a simple matter of downloading the add ons you require, depending on what you want to watch.

For Hellenic TV the instructions are here:

 

https://seo-michael.co.uk/tutorial-how-to-install-hellenic-tv-add-on-xbmc-kodi/

 

My Greek is somewhat limited, so I generally use English for clarity - if you need any more help, just let me know.

Share this post


Link to post
Δημοσίευση σε άλλες σελίδες
Guest simon

Για σου φίλε Πάνο.

Ξέρω ότι να μετακομίσεις και να ζεις κάπου αλλού είναι δύσκολο και γίνετε ακόμα πιο δύσκολο όταν φεύγεις από τι χώρα σου. Όταν σου λείπουν  οι άνθρωποι και οι συνήθειές σου το να βλέπεις τηλεόραση είναι από τα λίγα πράγματα που μπορείς να κάνεις σαν να μην είχες φύγει ποτέ.

Εγώ έχω βρει την ησυχία μου με το Sparta IPTV. Είναι ένα πακέτο που έχει τα καλύτερα ελληνικά iptv κανάλια και όχι μόνο. Αν έχεις internet το συνδέεις και έγινε. Έχεις τα γνωστά κανάλια (MEGA
ANT1 ALPHA STAR Skai. κ.α.) κανάλια τοθ ΟΤΕ και σπορ και μετά έχεις και πολλά ξένα κανάλια.

Ελπίζω να σε έχω βυθίσει λιγάκι. Για χαρά!

Share this post


Link to post
Δημοσίευση σε άλλες σελίδες

ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΟ HELLENISM.NET!

Εάν σας ενδιαφέρει να γίνετε ενεργό μέλος του Hellenism.Net σαν moderator στο forum, ή αν σας ενδιαφέρει να γράφετε άρθρα/κείμενα στους λογαριασμούς Facebook, Twitter και Google+ του Hellenism.Net, ή αν ασχολείστε με προγραμματισμό ιστοσελίδων, τότε επικοινωνήστε μαζί μας!

Χρειαζόμαστε εθελοντές για να κρατησουμε το  Hellenism.Net ζωντανό!

Follow us

Hellenism.Net Facebook Feed

×
×
  • Create New...